Gå til kor

Ønsker du at gå til kor, hvor der er højt til loftet, medlemmer i alle aldre og et alsidigt sangrepertoire? Så kan det være, at vores kor er noget for dig. Vi søger løbende nye medlemmer, og du kan starte på alle tidspunkter af sæsonen. Læs mere herunder om, hvordan du bliver medlem og om, hvilke krav vi stiller.

Din erfaring

Du behøver ikke at kunne læse noder eller at have en stor stemme for at gå til kor hos os, men vi forventer naturligvis, at du kan ramme tonerne. Har du erfaring med at synge i kor, er det naturligvis et stort plus. Du skal derudover være indstillet på jævnligt at deltage i øveaftener og koncerter.

Stemmeprøve

Når du starter i Coret, vil der som udgangspunkt være en mindre stemmeprøve, hvor vores dirigent lytter til din stemme med henblik på at placere dig i den rette stemmegruppe. Coret består af stemmegrupperne alt, sopran, tenor og bas, som ofte deler sig i flere stemmer.

Prøvegange

Før du beslutter dig for, om du vil gå til kor hos os, har du mulighed for at deltage i fire øvegange, før du betaler kontingent. Under prøveperioden har du adgang til vores facebookgruppe og kan også deltage i sociale arrangementer.

Kontingent

Kontingent for medlemskab er på 1000 kr. for en sæson, som typisk løber fra august til slutningen af maj. Starter du midt i sæsonen, skal du betale 100 kr. for hver af de resterende måneder i sæsonen.

Årlige aktiviteter

Foruden koncerter byder et år i Coret på en række sociale arrangementer, som vi arrangerer i fællesskab. Af og til er der også mulighed for at deltage i korstævner arrangeret af Kor72

Foreningen Coret

Coret er en forening med bestyrelse og årlig generalforsamling, hvor alle medlemmer har mulighed for at deltage i udviklingen af koret. Du er medlem af foreningen, når kontingentet er betalt.

Tid og sted

Vi øver onsdag kl. 19.30-21.30 på Greve Gymnasium, som ligger et stenkast fra Greve Station og Køge Bugt Motorvejen. Adressen er Rådhusholmen 12, 2670 Greve (plenumsal). Gå ind ad hovedindgangen og op ad trappen – så finder du os.

Kontakt os

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af Coret eller har spørgsmål, så skriv endelig til os på mail@coret.dk eller på vores facebookside. Vi glæder os til at finde en stol frem til dig. 

Find vej

Det er let at komme til kor hos os. Vi er placeret ganske tæt på både offentlig transport og motorvej.

Sponsoreres af

JSL Massage

Coret er medlem af

Kontakt

Mail:
mail@coret.dk

Øvelokale:
Greve Gymnasium
Rådhusholmen 12, 2670 Greve