Gå til kor

Ønsker du at gå til kor, hvor der er højt til loftet, medlemmer i alle aldre og et alsidigt sangrepertoire? Så kan det være, at vores kor er noget for dig. Læs mere herunder om, hvordan du bliver medlem og om, hvilke krav vi stiller.

Det forventer vi

Du behøver ikke at være skrap til noder eller at have en stor stemme for at gå til kor hos os, men du skal naturligvis kunne synge. Vi ser gerne, at du har erfaring med at synge i kor eller har anden musikalsk erfaring med i baggagen. Du skal derudover være indstillet på jævnligt at deltage i øveaftener og koncerter.

Optagelse

Der er optagelse to gange om året, primo august og primo januar (datoer meldes ud). Når du starter i Coret, vil der som udgangspunkt være en mindre stemmeprøve, hvor vores dirigent lytter til din stemme med henblik på at placere dig i den rette stemmegruppe. Coret består af stemmegrupperne alt, sopran, tenor og bas, som ofte deler sig i flere stemmer.

Prøvegange

Før du beslutter dig for, om du vil gå til kor hos os, har du mulighed for at deltage i fire øvegange, før du betaler kontingent. Under prøveperioden har du adgang til vores facebookgruppe og kan også deltage i sociale arrangementer.

Kontingent

Kontingent for medlemskab er på 1000 kr. for en sæson, som typisk løber fra august til slutningen af maj. Starter du midt i sæsonen, skal du betale 100 kr. for hver af de resterende måneder i sæsonen.

Årlige aktiviteter

Foruden koncerter byder et år i Coret på en række sociale arrangementer, som vi arrangerer i fællesskab, f.eks. sommerfest og julefrokost. Af og til er der også mulighed for at deltage i korstævner arrangeret af Kor72

Foreningen Coret

Coret er en forening med bestyrelse og årlig generalforsamling, hvor alle medlemmer har mulighed for at deltage i udviklingen af vores kor. Bestyrelsen samarbejder med vores dirigent om planlægningen af korsæsonerne. Du er medlem af foreningen, når kontingentet er betalt.

Tid og sted

Vi øver onsdag kl. 19.30-21.30 på Greve Gymnasium, som ligger et stenkast fra Greve Station og Køge Bugt Motorvejen. Adressen er Rådhusholmen 12, 2670 Greve. Vi er nogle gange i plenumsalen, andre gange i kantinen. Gå ind ad hovedindgangen, lige ud og op ad trappen – så finder du os.

Kontakt os

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af Coret eller har spørgsmål, så skriv endelig til bestyrelsen på mail@coret.dk eller på vores facebookside. Vi glæder os til at finde en stol frem til dig. 

Find vej

Det er let at komme til kor hos os. Vi er placeret ganske tæt på både offentlig transport og motorvej.

Sponsoreres af

JSL Massage

Coret er medlem af

Kontakt

Mail:
mail@coret.dk

Øvelokale:
Greve Gymnasium
Rådhusholmen 12, 2670 Greve