Gå til kor

Ønsker du at gå til kor, hvor der er medlemmer i alle aldre, et alsidigt sangrepertoire og et godt fællesskab? Så kan det være, at vores kor er noget for dig. Læs mere herunder om, hvordan du bliver medlem og om, hvilke krav vi stiller.

Det forventer vi

For at synge i kor hos os, skal du naturligvis kunne synge. Vi ser også gerne, at du har erfaring med at synge i kor eller har anden musikalsk erfaring med i baggagen. Det er ikke et krav, at du kan noder, men du skal kunne orientere dig i sangene og kunne holde styr på dine noder fra gang til gang. Og så skal du selvfølgelig være indstillet på jævnligt at deltage i øveaftener og koncerter.

Optagelse

Vi tager imod nye medlemmer en gang om året i august (første onsdag efter skolernes sommerferie). For at blive medlem, skal du først til en lille stemmeprøve. Her vurderer vores dirigent, om du har en sangstemme, der egner sig til vores kor. Tag gerne kontakt til os i god tid. Vi oplever stor interesse for at synge i vores kor, og du kan derfor opleve, at der er venteliste.

Tid og sted

Vi øver onsdag kl. 19.30-21.30 på Greve Gymnasium, som ligger et stenkast fra Greve Station og Køge Bugt Motorvejen. Adressen er Rådhusholmen 12, 2670 Greve. Vi øver i kantinen eller plenumsalen. Gå ind ad hovedindgangen, lige ud og op ad trappen – så finder du os.

Kontingent

Kontingent for medlemskab er pt. på 1000 kr. for en sæson, som typisk løber fra august til slutningen af maj. Kontingentet betales i september, så du har mulighed for at prøve at være med nogle øveaftener, inden du betaler.

Foreningen Coret

Coret er en forening med bestyrelse og årlig generalforsamling, hvor alle medlemmer har mulighed for at deltage i udviklingen af vores kor. Bestyrelsen samarbejder med vores dirigent om planlægningen af korsæsonerne. Du er medlem af foreningen, når kontingentet er betalt.

Koncerter

Det varierer fra år til år, hvor mange koncerter vi afholder eller deltager i. Normalt afholder vi mindst en julekoncert og en forårs- eller sommerkoncert. Vi synger desuden gerne i forbindelse med særlige events, hvilket løbende giver os nogle unikke oplevelser.

Sociale aktiviteter

Foruden koncerter byder et år i Coret på en række sociale arrangementer, som vi arrangerer i fællesskab, f.eks. sommerfest og julefrokost. Af og til er der også mulighed for at deltage i korstævner arrangeret af Kor72

Kontakt os

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af Coret eller har spørgsmål, så skriv til bestyrelsen på mail@coret.dk eller på vores facebookside. Vi svarer som regel inden for kort tid.

Find vej

Det er let at komme til kor hos os. Vi er placeret ganske tæt på både offentlig transport og motorvej.

Sponsoreres af

JSL Massage

Coret er medlem af

Kontakt

Mail:
mail@coret.dk

Øvelokale:
Greve Gymnasium
Rådhusholmen 12, 2670 Greve