Book vores kor

Udover de koncerter Coret planlægger i løbet af sæsonen, stiller vi også gerne op til andre arrangementer, hvad enten det er private festligheder, firmaarrangementer eller underholdning i storcentre. Vi kan både synge a capella og akkompagneret af klaver, alt efter hvad der passer til lejligheden. Vi sikrer, at I får en koncertoplevelse af høj kvalitet – og vi er også altid med på et humoristisk tvist.

Hvad har vi lavet før?

Mange af vores medlemmer har tidligere deltaget som kor, da bandet TV-2 afholdt koncert i Greve i 2011, og flere har deltaget i det tidligere DR underholdningsprogram Dårligt Nyt med Anders Lund Madsen. Endvidere har Coret sunget ved flere bryllupper, fødselsdage og dåb.

Vil du booke os?

Se gerne vores repertoire, eller kontakt os med dine ønsker, så aftaler vi nærmere. Prisen afhænger af, hvor meget tid Coret skal lægge i forberedelsen. Kontakt os i god tid, så vi har tid til at planlægge eventet. Bemærk, at det ikke altid er hele koret, som stiller op.

Hvad synger vi?

Coret synger sange inden for næsten alle genrer: Pop, rock, gammel dansk, musical, jazz, folkemusik og klassisk og har også et godt og blandet julerepertoire.

Sponsoreres af

JSL Massage

Coret er medlem af

Kontakt

Mail:
mail@coret.dk

Øvelokale:
Greve Gymnasium
Rådhusholmen 12, 2670 Greve