Book vores kor

Foruden de koncerter vi afholder løbende, stiller vores kor gerne op til andre former for events – enten hele vores kor eller en del af os. Vi tager også gerne imod ideer til nye koncertlokationer. Gennem tiden har vi prøvet lidt af hvert og elsker sjove og anderledes oplevelser!

Det har Coret medvirket i

I 2022/23 var vi med i seks shows, da The Boyband Tour med bl.a. Silas Holst turnérede Danmark rundt. 

Vi har også sunget for 40.000 spejdere på Spejdernes Lejr, været på scenen med bandet TV-2 og har engang “udlånt” vores mandlige sangere til et indslag i DR-programmet ‘Dårligt Nyt’ med Anders Lund Madsen. 

Da Gulddreng sang til DR-programmet ‘Året Der Gik 2016’, gik vi i øvrigt “modeller” i sceneshowet, skønt vi her ikke skulle bruge vores stemmer. 

Vi planlægger gerne vores sæson, så vi har tid til at gå “all in” på større set-ups – bare fordi det er fedt!

Offentlige koncerter - har du en ide?

Når vi selv er værter for koncerter, synger vi typisk i kirker og på andre offentlige steder, hvor vi kan låne en sal gratis eller for et mindre beløb.

Vi er dog med på at optræde på andre lokationer. Så hvis du har en god idé til et sted, vi kan glæde andre med vores kormusik, så kontakt os endelig.

Det kunne f.eks. være i indkøbscentre eller kulturhuse samt på udendørs lokaliteter som parker, festivaller eller byfester. 

Tidligere har vi bl.a. sunget til Stafet for Livet og på Greve Sommerfestival.

Private festligheder og events

Det er begrænset, hvor meget vores kor har mulighed for at stille op til. Derfor synger vi som udgangspunkt kun ved private festligheder, hvor fødselaren, parret eller andre i selskabet har tilknytning til Coret.

Du er dog velkommen til at kontakte os med en forespørgsel, da vi i princippet altid er åbne over for sjove opgaver. 

Vi har gennem årene sunget ved en del bryllupper, fødselsdage og dåb. Vi elsker at gøre folk glade med vores kormusik, især når vi kan overraske dem!

Send os din forespørgsel

Står du og mangler et kor? Så kontakt os meget gerne på mail. Vi vender tilbage, så hurtigt vi kan – og senest inden for en uge. Nogle former for opgaver tager vi betaling for, hvilket vi også vil informere om ved en forespørgsel. 

Kontakt

Mail:
mail@coret.dk

Øvelokale:
Greve Gymnasium
Rådhusholmen 12
2670 Greve

Følg os

Coret er medlem af

Sponsoreres af