Morten - Corets nye pianist

Coret har fået ny pianist

Coret har hen over sommeren søgt efter en pianist, som på fast basis kan hjælpe Coret med at sætte klavermusik til vores sange. Vi har haft heldet med os!

Efter en del bekymring om, hvorvidt det overhovedet var muligt at finde en pianist, viste det sig, at vi ikke skulle gå langt for at finde ham. For faktisk krydsede vi spor i løbet af ugen på Greve Gymnasium, hvor vi øver. Det skulle vi bare lige opdage. 

Da det endelig skete, skulle der heldigvis ikke meget overtalelse til, før Morten Brandt Petersen takkede ja til at sætte sig bag klaveret i Coret. 

Morten er musiklærer på Greve Gymnasium og er med til at dirigere og akkompagnere Greve Gymnasiums elevkor, G-nøglerne. Så ikke nok med, at Morten er på “hjemmebane”, når han spiller til vores øveaftener, han har også masser af erfaring med i bagagen, som vi i Coret får glæde af. Vi er mildest talt henrykte!

Ny pianist skaber nye muligheder

Tidligere har Coret fra koncert til koncert hyret en pianist ind til opgaven, og i rigtigt mange år har Flemming Klyver trådt til, på trods af en travl kalender. Det har været en kæmpe tryghed at få hjælp af den erfarne og dygtige pianist, som indtil 2011 akkompagnerede det tidligere og nu nedlagte Greve Gymnasiekor, som flere af Corets sangere før har sunget i.

Gennem de seneste år har Coret dog været gennem en rivende udvikling, som gør, at vi har fået behov for en pianist, som gennem et mere fast samarbejde kan være med til at skabe nye muligheder for, at vi kan udvikle vores kor og fordybe os i de sange, vi opøver.

Et godt samarbejde

I starten af november var Morten for første gang forbi, hvor han lagde hårdt ud som afløser for vores dirigent Miriam. 

Siden har han været med til at gøre Coret klar til årets julekoncert den 7. december, blandt andet til vores lange og intense øvelørdag, som skred frem i højt humør og slog gode toner an for samarbejdet mellem Miriam og Morten.

Morten som Corets pianist er et “match made in heaven”, hvis man spørger os, og heldigvis er Morten også glad for at være blevet en del af flokken:

“Det er fedt med et stort kor! Det kan bare noget, når mange forskellige aldre mødes. Det er en mega sjov opgave, jeg har fået”, fortalte Morten, da han startede. Og det er vi glade for.

Læs om vores kommende julekoncert