Coret med i The Boyband Tour: En af de fedeste oplevelser!

Silas Holst kunne godt bruge et kor - så vi tog selvfølgelig til Århus.

Det er ikke hver dag, at Coret går rundt side om side med store stjerner. Ikke desto mindre var det det, vi gjorde i lørdags, hvor vi var med i The Boyband Tour – med Silas Holst, Jeff Schjerlund, Joakim Tranberg, Teit Samsø og Kim Ace Nielsen i front.

Som en flash mob blandt publikum skabte vi i hvidt tøj og med klassisk korklang et “sceneskift” i showets sidste nummer – inden det store afsluttende brag. Det blev en mindeværdig dag, som melder sig i rækken af fantastiske oplevelser for vores kor i 2022.

En hemmelig aftale

Aftalen med Silas Holst og de andre fyre, skete sådan lidt fra den ene dag til den anden – gennem vores netværk. I et par måneder fløj ideer og lydfiler frem og tilbage mellem Silas og vores kor, samtidig med at vi skulle holde aftalen om vores medvirken hemmelig.

Dejligt var det derfor også, da spændingen blev udløst i lørdags, og vi endelig, efter en færgetur til det jyske, befandt os backstage på det store show, blandt iøjefaldende kostumer, “90’er-bling-bling” og sprøde boyband-toner fra omklædningsrummene. 

Efter prøverne gik det løs til forpremieren klokken 16 – og klokken 20 til premieren, hvor vi blandt kendis-gæster og et veloplagt publikum blev taget med på en fantastisk rejse tilbage til 90’ernes boyband-æra. Sikke en oplevelse – og sikke et show!

Læs mere om The Boyband Tour