Coret ønsker god sommer efter en fantastisk sæson

Sikke en sæson, vi har haft i vores kor. Efter sæsonstart i august inviterede vi til Åbent Hus med kaffe, kage og musikalske udfordringer – og ind ad døren trådte en masse nye ansigter. Nogle blev grebet af stemningen og fortsatte i Coret, og faktisk er det blevet ved med at dumpe ind med nye sangglade mennesker hele sæsonen.

Så nu er vi 42 medlemmer og er dobbelt så mange som for blot få år siden. Der er kommet nye stemmer til i både alt-, sopran- og basgruppen.

Mere power på klangen

Så mange nye medlemmer inden for ganske kort tid, har været helt fantastisk at opleve. Det kan mærkes, at vi er blevet mange i vores kor. Vi fylder mere i lokalet, som vi også har måttet skifte ud med et større. Der er kommet mere power på klangen – og ikke mindst flere til at grine af tenorernes skøre påfund.

Men vokseværket har også givet os udfordringer. For hvor skulle vi lægge ambitionsniveauet? Der blev rusket op i rutinerne og justeret lidt, så alle kunne være med. Men når det så er sagt, har vores nye medlemmer også været helt fantastisk gode, tålmodige, lærenemme og åbne over for Corets helt særlige ånd.

En travl sæson

Hele seks koncerter er det blevet til. Vi har været forbi Greve Kirke, Vallensbæk Kulturhus, Simon Peters Kirke på Amager, Teaterbygningen i Køge, Kordage i Tivoli og Greve Sommerfestival. Og så har en del af Corets medlemmer desuden deltaget i Disney Wokshop og klassisk koncert med Publikumsorkestret i Tivolis Koncertssal – for ikke at glemme surpricen til Oles 70 års fødselsdag!

Nu vil vi læne os tilbage og forsøge at undvære det skud musikvitaminer, vi får tilført hver onsdag aften. Vi vil forsøge at nyde sommeren og varmen – indtil vi igen samles den 14. august på Arenaskolen. God sommer!

Psst… vi holder Åbent Hus den 4. september 2019.

Læs mere om Åbent Hus i Coret