Sommerkoncert lige om hjørnet

Onsdag den 7. juni inviterer Coret til gratis koncert på Greve Gymnasium. Det bliver som altid en festlig aften med masser af sjove, smukke og dejlige sange!

Ind til for nyligt har den store plenumsal på gymnasiet dannet ramme om nervøse gymnasielevers skriftlige prøver. Men nu fyldes salen snart med en helt anden energi. 

Onsdag den 7. juni klokken 19.30 afholder Coret nemlig sin sommerkoncert for fuld udblæsning – og skyder dermed sommeren i gang med menér!

Ligesom Coret har tradition for, er programmet spækket med sange inden for mange forskellige musikgenrer, bl.a. pop, jazz. musical og klassisk. Der er derfor garanti for, at publikum får sig en helt særlig og alsidig oplevelse med kormusikken.

En travl sæson

Koncerten er den første siden Corets julekoncert i december. Coret har nemlig bl.a. haft travlt med at medvirke i showet The Boyband Tour med Silas Holst, som har budt på mange ekstra timer i weekenderne for Corets medlemmer.

Efter sommerkoncerten holder Coret en velfortjent ferie, men står igen på scenen til august foran 3.500 boyband-vilde publikummer i K.B. Hallen.

Sommerkoncerten er og bliver dog noget ganske særligt. Og vi glæder os!

 

Læs mere om Corets Sommerkoncert